srijeda, 16. svibnja 2018.

Studentkinja iznenada preminula, a onda je došla u san svojoj sestri kako bi je upozorila na izgubljeni mobilniEmily Clark bila je 20-godišnjakinja koja je kroz medicinski rad silno voljela pomagati drugim ljudima.

To je i studirala na Georgia Southern Univerzitetu. Bila je divna i nježna osoba, iznimno povezana sa svojim roditeljima i sa svojom mlađom sestrom Hailey.

Kao i sva druga omladina ona je voljela fotografisati svoje roditelje, momka i objavljivati zajedničke trenutke na društvenim mrežama.Na pola karijere medicinske radnice, njeni snovi su se srušili. Ona je iznenada izgubila život u nezgodi pri kojoj se sudarila sa traktorom na autoputu.

Nakon strašne tragedije koja je pogodila njenu porodicu, jedino što im je trebalo ostati od nje jeste taj njen telefon prepun uspomena. Nažalost, i on je potpuno uništen.

Jedne večeri njena sestra sanjala je kako je Emily vodi do lokacije na kojoj je izgubila život rekavši joj da je telefon još uvijek tamo. Hailey je znala da je to nemoguće.

Šest mjeseci nakon njene smrti, policijac je pozvao porodicu Clark i saopštio im veoma važne vesti.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...