subota, 19. svibnja 2018.

Sjednite Na WC Šolju I Zatvorite Jedno Oko… Vaša Noć Više Nikada Neće Biti Ista!



Sjednite Na WC Šolju I Zatvorite Jedno Oko… Vaša Noć Više Nikada Neće Biti Ista!
Ljudsko tijelo radi cijelo vrijeme, popravlja oštećenja i prilagođava se okolini. Postoje neki trikovi koji će vam pomoći da ga nadmudrite. Neki su smiješni, dok drugi izgledaju kao supermoći!

Zatvorite jedno oko

Ako se probudite usred noći da idete u kupaonicu, pokušajte zadržati samo jedno oko otvoreno. Ako jaka svjetlost iz žarulje ulazi na oba oka, vaše tijelo će misliti da je vrijeme da se probudite i tako ćete imati više poteškoća da zaspite opet. Međutim, ako je jedno oko zatvoreno, vaš mozak će se prilagoditi mnogo lakše tami, a vi ćete biti u mogućnosti da zaspite brže.

Povucite uho

Sljedeći put kada muku mučite sa glavoboljom, ne masirajte sljepoočnice, ono što treba da uradite jeste povući uho. Kada trljate sljepoočnice, time oslobađate napetosti oko obrva, dok živčani putevi oko vaših ušiju zapravo mogu opustiti cijelo tijelo.

Uzmite svoje uho između palca i kažiprsta i povući lagano prema dole pa prema gore. To će otpustiti novu tekućinu u mozak i tako ga “nahraniti”

Pravi način da progutate tabletu



Ako imate problema s gutanjem lijekova, pokušajte ovo: staviti tabletu u usta i nagnite glavu prema naprijed prije nego što progutate. Kada je nagnuta prema naprijed, vaš refleks za gutanje se aktivira i vaše tijelo treba progutati tabletu samo.

Izbjegnite plakanje

Ako ste u situaciji kada ne treba plakati, čak i ako to zaista želite, pratite ovo: naći nekoliko različitih tačaka u sobi i intenzivno buljiti u njih. Ponovite boje tih objekata iznova i iznova u glavi. To će smanjiti vaš puls i odvratiti vas od plakanja.

Zaustavite štucanje

Štucanje može biti uzrokovano prebrzim jedenjem, gutanjem zraka, promjenom temperature u želucu, ili kad ste uzbuđeni. Ovdje je jedan trik koji morate isprobati kada doživite štucanje sljedeći put: nekoliko puta otvorite usta i progutajte ostavljajući usta otvorena. Na taj način vaša dijafragma će se opustiti i vaši štucanje će nestati.

Nemojte se bojati igle

Ne samo djeca, već i neki odrasli se boje igle. Pokušajte ovo sljedeći put kada odete u ordinaciju: Kašljite lagano nekoliko puta kada se igla stavlja, a postupak bi trebao biti bezbolan. Tijelo postaje rastreseno, pa je vjerojatno to razlog zašto taj trik funkcioniše.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...