srijeda, 23. svibnja 2018.

KONAČNO JE REŠEN EPILOG UHAPŠEN UBICA PJEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ!



13:55 Majka ubijene pevačice Jelene Marjanović za “Blic” kaže da ne zna ko je mladić koji je u dresu danas došao na pomen njenoj kćerki. “On me je zvao već dva puta na fiksni telefon, ali nisam ja pričala sa njim. Moja sestra je, ali mnogo je čudan”, kaže Zorica Krsamnović, Jelenina majka.

Mladić kojeg su inspektori priveli na groblju “Zbeg”, gdje je danas održan pomen povodom 40 dana od njene smrti, došao je na Jelenin grob dvadesetak minuta prije članova porodice i prijatelja.

Bio je vidno uznemiren, ruke su mu podrhatavale. Osvrtao se svako malo oko sebe. Na sebi je imao bijeli dres i crnu maramu oko vrata. U rukama je držao crni kišobran i bijelu kesu koje je ubrzo naslonio pored Jeleninog groba kako bi zapalio svijeću i ostavio sok. Stajao je ćutke, ne komunicirajući ni sa kim.



S vremena na vreme prilazio je članovima porodice Krsmanović, među kojima je i Jeleinan majka, potapšao ih po ramenu i nešto rekao.

Po izlasku sa groblja kratko je prokomentarisao Jeleninoj majci:

– Teta Zorice, čujemo se – na šta ga je Zorica Krsmanović začuđeno pogledala.

12:32 Ubica Jelene Marjanović uhapšen je na groblju tokom odavanja 40-dnevnog pomena ubijenoj pjevačici, javlja Telegraf.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...