četvrtak, 24. svibnja 2018.

Momak je polio benzinom i ŽIVU ZAPALIO, a ona je tek nakon 16 mjeseci PROGOVORILA o kobnoj noći…



Judy Malinowski (33) iz Ohaja nema nijedno uho, izgubila je dva prsta i jedva govori, nakon što je dečko u augustu prošle godine zapalio i sada nakon više od 50 operacija kojima se podvrgla.



Doktori smatraju da neće izdržati.

Ona je odlučila da progovori za medije jer nije mogla da svjedoči na suđenju i trenutno se bori sa majkom za ustanovljenje “Judy zakona”.


Michael Slager(41) je u petak osuđen zbog svog jezivog zločina na 11 godina zatvora. Tokom suđenja je uvijek tvrdio kako nije zapalio Judy namjerno, već da se to desilo slučajno dok je pokušavao da pripali sebi cigaretu.

Malinowski je provela čak 16 mjeseci u bolnici i želejla je da svjedoči protiv svog bivšeg dečka, ali pošto je spriječena, ona je odlučila da javno progovori o kobnoj noći za medije u svojoj bolničkoj sobi.

Nisam znala da neko može da bude toliko zao. Samo je stajao i ništa nije uradio – rekla je Judy prisjećajući se trenutka kada je tokom svađe na benzinskoj stanici Michael polio gorivom i zapalio.

Stravičan napad je, majku dvoje djece Malinowski ostavio bez ušiju, dva prsta i unakazio joj tijelo koje je preko 80 posto prekriveno opekotinama četvrtog i petog stepena.


Skoro godinu i po dana nakon Judynog susreta sa smrću ona je i dalje na intenzivnoj njezi, diše uz pomoć aparata, ne može da hoda i jedva govori.

Otvorene rane na leđima i zadnjici su i dalje tu, presađivanje kože je nemoguće i ne postoji šansa za izlječenje, a Malinowski ne smije da leži na stomaku zbog problema sa disanjem.

Uoči svoje 52. operacije Judy, inače bivša zavisnica i žena koja je preživjela rak jajnika, kaže da niko ne zaslužuje da doživi toliko boli.



Ona je istakla kako kazna za Michaela nije adekvatna, a njena majka navodi da je zaslužio doživotnu.

Ljekari smatraju da Malinowski neće uspjeti da preživi zbog teškoće svog stanja.


Džudi se sa majkom bori za zakon koji bi se zvao po njoj, a zahtjevao bi strožije kazne za djelo spaljivanja druge osobe.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...