četvrtak, 24. svibnja 2018.

MAJKA JE OSTAVILA TEK ROĐENU BEBU: Našli su je ispred bolnice, lekari su bili u šoku kada su pogledali ispod ćebeta! (VIDEO)Nema veće tuge nego kad majka napusti svoje tek rođeno dete. Nažalost, tako mnoga deca završe u sirotištu, nadajući se da će ih neka druga porodica usvojiti. Svako dete zaslužuje da odraste u toplom domu, sa roditeljima koji će mu pružiti ljubav i brigu.


Majka ovog malenog dječaka je odustala od njega na samom početku. On je rođen bez ruku i nogu, a majka ga je odbacila. Ostavila ga je u jednoj bolnici u Brazilu. Kada su ljekari i sestre pogledali ispod ćebeta, vidjeli su da je maleni rođen sa defektom.


Priča o njemu je obišla cijeli svijet. Čim je saznala za njega, jedna porodica iz SAD-a je istog momenta riješila da mu pruži dom. Maleni Gejb sada ima 12 godina i sve radi sam: jede, piše, crta, koristi kompjuter, češlja se, a odličan je u glumi i pjevanju. Njegov optmizam i volja za životom inspirišu sve u njegovoj okolini.Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...