utorak, 22. svibnja 2018.

KARDIOLOG KONAČNO OTKRIO DUGO SKRIVANI LIJEK: Dovoljno Je Da Popijete Gutljaj Ovog Napitka I UKLONITE SVE SRČANE PROBLEME!Poznati kardiolog otkrio je prirodni lijek koji možete primjenjivati kako biste spriječili nastanak srčanih oboljenja.Ovaj lijek za srce je star čak 800 godina, a pravi se na brz i jednostavan način.

Ovaj prirodan lijek za srce se pokazao uspješnim kod srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osjetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja, uslijed stresa. Pokazao se kao dobar i kod angine pectoris.

Sastojci potrebni za pripremu lijeka su:

– 10 svježih stabljika peršina (bez korijena)
– litra domaćeg crnog ili bijelog vina
– dvije žlice vinskog octa
– 300 g prirodnog medaPriprema lijeka:

Deset svježih stabljika peršina zajedno sa listovima stavite u litru čistog prirodnog vina i dodajte 1-2 velike kašike čistog vinskog octa.

Kuhajte 10 minuta na tihoj vatri (vodite računa, može da pjeni). Poslije dodajte 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavite da se lagano kuha još 4 minute. Vruće vino procijedite i još toplo stavite u boce, koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Dobro zatvorite. Talog koji se stvara nije štetan i slobodno se može piti.

Upotreba lijeka:

Napitak se koristi svakodnevno, po jušnu kašiku do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.

Izvor: novi.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...