srijeda, 30. svibnja 2018.

U TRUDNOĆI MI JE PRIJETIO, A ONA ME NAZIVALA PROS*ITUTKOM: Potresna ispovijest Jasmine Skender koju je Anabelin muž trudnu ostavio!Jasmina Skender (29) iz Zenice proživjela je pakao kada ju je tadašnji dečko, bosanski biznismen Andrej Atijas ostavio dok je čekala njihovo dijete, u šestom mjesecu trudnoće. Sve zbog romanse sa Anabelom Bukvom, sa kojom je danas u braku i ima kćerku Blankicu. Jasmina je danas samohrana majka, ima sina Leona, a za Telegraf.rs pričala je o teškim trenucima, prošlosti koja je iza nje, ali i tome šta danas misli o svemu.

Na samom početku razgovora, Jasmina nam je stavila do znanja da nije ostala zaglavljena u prošlosti, te da je taj težak perid odavno iza nje. Trudi se da bude najbolja majka svom sinu koji joj je sve na svijetu, a na život danas gleda drugačijim očima.

U kakvom ste odnosu ti i Andrej?

– Nemamo nikakav odnos. Vidio je Leona (sina) prije dve godine, a prije toga isto prije dvije godine. Posjete su rijetke, iako ih omogućavam. To malo vremena što provede sa Leonom on koristi da mene vrijeđa. Andrej je zatrovan mržnjom i ne vidi ništa sem mene. Poslije toliko vremena on se ponaša kao da je on povrijeđen i izdan, a ne ja – kaže Jasmina.


Da li ti daje novac za Leonove potrebe?

– Ne daje. I ne želi da daje. Apsolutno ništa.

Pominje li Anabelu u tvom prisustvu?

– Ne.

Smatraš li i dalje da su ga Anabela i Luna odvojile od sina?– Ja ne smatram da ga je Anabela odvojila, nego sa sigurnošću tvrdim. Ja sam jedno vrijeme izgubila svaki kontakt sa njegovima. U tom periodu Anabela se potrudila da me maksimalno ocrni. Vremenom sam saznala zašto su ti odnosi zahladnili i čula sam užasne laži o sebi – priča Jasmina.Kao na primjer?– Da sam pros*itutka…što je užasno.Da li si imala ikakav kontakt sa Anabelom?– Vidjele smo se samo jednom, kada je Leon imao svega par dana. Meni se Anabela nikada nije lično obratila. Ali to je nije spriječilo da me proziva po društvenim mrežama. Anabela i Luna su u tom filmu da kategorički odbiju odgovornost. Takve i muškarce traže. Što je u redu… Jer slični se pronalaze. Ali, koliko god Anabela ponavlja da žene koje su bile prije njih ne valjaju i nemoralne su, to neće poništiti činjenicu da su tu došle druge.Jasmina je za Andrejevu vezu  sa Anabelom saznala iz medija, poslije čega ju je on uporno lagao. I kako kaže, vjerovala mu je. Sve dok nije vidjela jednu emisiju na televiziji…i tada joj je sve bilo jasno. Bila je u šestom mjesecu trudnoće, imala je 24 godine, živjela je u malom mjestu gde se sve brzo sazna…

– Svijet mi se srušio u sekundi. U trudnoći mi je prijetio. Da će me srediti na sudu i uzeti mi dijete kad se porodim. Znala sam cijelu noć da provedem povraćajući od bolova. Ujutro sam se budila sva modra u licu. Lice je znalo da mi bude cijelo kao velika modrica, koliko bi mi kapilari od pritiska popucali – kaže Jasmina za Telegraf i dodaje:

– Najstrašnije je kada sam na kraju pročitala da je izjavio kako je to bila samo jedna noć i kako sam mu došla poslije tri mjeseca da mu javim da sam trudna. Pokušao je odgovornost da predstavi kao svršen čin. Tačno je da nismo živjeli tada skupa, iako je na tome insistirao. Ja imam svoj stan i imala sam svoj privatni posao. Morala sam da ostanem u Zenici zbog salona.Te 2012. godine, kada je Andrej prvi put fotografisan sa Anabelom, sa Jasminom je, kako saznajemo, raskinuo putem – SMS poruke.

– Ostala sam u šoku poslije tog razgovora. Nisam znala gdje se nalazim. Poslije toga se nismo čuli dok se nisam porodila. Nekoliko dana poslije toga zvali su me njegovi prijatelji i porodica, i zamolili su me da mu omogućim da vidi Leona. I dala sam. Ni tada nije pokazivao kajanje – priča Jasmina Skender.

Šta su ti njegovi roditelji rekli na sve to?

– Poštuju i dive se. Veću krivicu za to kako je on postupio osjećaju oni, nego on – objašnjava Jasmina.

Na kraju, o “Zadruzi“ i aktuelnom trouglu Kija-Sloba-Luna, Jasmina kaže da u potpunosti podržava Kristinu Kockar Kiju.

– Potpuno sam uz Kiju. Razumijem je. Osjećam njeno poniženje i bol. Kija proživljava sve što sam ja proživjela. I ja sam kada mi je bilo najteže, sa stomakom do zuba, iz inata bila nasmijana i srećna, a iznutra sam se raspadala – iskrena je Jasmina, danas samohrana majka petogodišnjeg sina koju mnogi smatraju izuzetno hrabrom mladom ženom, a s druge strane, ona samo smatra kako svako u životu ima pravo na svoju sreću, pa tako i ona.


izvor: vijesti24-7.host

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...