petak, 25. svibnja 2018.

Osetila sam užasnu bol, ali nisam želelela da prestane. Gurao mi ga je sto je jače mogao
Imam 27 godina i nema dečka, jer uživam u seksu, ali u krevetu volim da budem dobra ku*vica muškarcu. Plavuša sam, visoka 175, grudi jake trojke, cvrste, stvarno sam ponosna na njih, uzak struk i malo veća gu*a.Potičem iz prilično imućne porodice, pa su prijatelji mojih roditelja uglavnom advokati, direktori, lekari…Jedan od njih,Ivan,akter je ove price. Ginekolog, u 50-im godinama, ali savršenog izgleda.

Kada sam bila klinka maštala sam potajno o tome da kada porastem Ivan postane moj muž, a kada sam malo odrasla, počela sam da maštam o tome da Ivan postane moj je**č i obećala sam sebi da ću to da ostvarim.


U trenutku u kome se dešava ova priča imala sam 18 godina. Pošto sam od 15-te sek*ualno aktivna imala sam svog stalnog ginekologa, ali sam jedan dan odlučila da karton prebacim kod Ivana. Redovno sam ga posećivala, izmišljala tegobe, samo da bih dosla u ordinaciju i osetila njegove ruke u svojoj pi**ici. Bila sam potpuno svesna da on primećuje da ovlažim tokom svakog pregleda, ali to mi i jeste bio cilj, da ga nateram da napravi prvi korak. Bio je juli mesec, Ivan se spremao za godišnji odmor i imala sam savršen razlog za još jedan pregled. Obukla sam ekstra kratku haljinicu koja mi je isticala svaku oblinu na telu, a ispod nje sam imala samo minijaturne tangice.

Br**avice su mi se ocrtavale u potpunosti i pri dolasku u ordinaciju privukla sam sve muške poglede. Javila sam se Ivanu sms-om da sam stigla i on je izašao iz ordinacije da bi me uveo preko reda. Kada je zatvorio vrata znala sam da je moj plan uspeo. Prešao je pogledom preko mog tela odozdo na gore, pažljivo skenirajući svaki detalj, a iz očiju mu je urlala požuda.
Skini se iza paravana,rekao je. Uostalom, što ti ja to pričam, pa već znaš napamet kako to ide, nasmejao se.

Da, skidanje mi odlično ide i bez instrukcija, rekla sam prilično ironično i prilično bezobrazno.
Legla sam na sto i stavila noge na postolje. Moja p**ica je sevala ispred njegovih očiju. Uhvatio je postolje i raširio ga dodatno, gotovo do granice u kojoj me je bolelo koliko sam raskrečena, ali mi to nije bilo važno. Osetila sam da sam već ovlažila.
Stavio je rukavice i zavukao mi prst ni malo nežno. Ispustila sam kratak uzdah…


Pogledao me je pravo u oči a onda skinuo rukavicu…Za tebe mi k**vice nisu potrebne rukavice, rekao je i snažno mi nabio dva prsta u razjapljenu pi*ku. Ti voliš meso, u očima ti se vidi da si željna ku*ca, pričao je dok mi je prste sve snažnije nabijao, a ja sve snažnije uzdisala.Uživala sam, to sam toliko želela…Naglo je izvadio prste i zaronio glavu u moje me*unožje.Sisao mi je klit*ris toliko snažno i divljački da se graničilo sa bolom, ali je istovremeno izazivalo kod mene snažan osećaj zadovoljstva. Uvlačio je jezik duboko u mene i njime unutra tako vešto palacao. Ti si izgleda mnogo njih povalio na ovoj stolici, rekla sam.Naglo je ustao i prste koji su do malopre bili duboko u mojoj na*aljenoj p**ki nabio u moja usta.

Dr**jice ti nemaš prava da pričaš. Nauči to. Od danas ću da te je*em kad ja hoću i gde hoću i kako hoću, a ti ćeš da ćutiš i da radiš šta ti se kaže, jel jasno?Klimnula sam glavom. Tako je, dobra dr*ljica, rekao je. Osećala sam da mi pi*kica curi od sokova. Otkopačao je pantalone i oslobodio već uveliko učvršćen ku**c. Nije bio preterano dugačak, ali je zato bio izuzetno debeo, znala sam da užitak neće izostati.Spustio je stolicu, a onda me opkoracio i nabio svoj nab**kli ku**c u moja usta. Nije dozvoljavao da mu ja pu*im već me je snažno je*ao u usta…Izvadio ga je iz mojih usta, a onda me njime ulepljenim od njegovih sokova i moje pljuvačke dobro izudarao po licu. Volis ku*vo kad ti rade ovo, volis, znam da volis.Sišao je sa mene, podesio stolicu, a onda se zario u moju p***u svom snagom, tako ga je žestoko nabijao, da sam mislila da se sve u meni pomera, svr*ila sam toliko jako da mi se celo telo zgrčilo, a ubrzo ga je i on izvukao i istresao svu spe**u na moj stomak.Okrenuo me je brzim pokretom i još uvek dignutu kur**nu snažno, bez pripreme zabio u moj č*ar.

Osetila sam užasnu bol, ali nisam želelela da prestane. Gurao mi ga je sto je jače mogao, a nadvio se nadamnom kako bi mogao da mi trlja klit**is. Eksplodirala sam posle minute,iskusno mi je prstom stisao kli**ris pa su mi se orgazmi nizali u talasima jedan za drugim.Ubrzo sam osetila kako mi debelo crevo ispunjava njegova spe**a. Ispuštao je takve zvuke da sam se ozbiljno uplašila da će nas čuti pacijenti u hodniku. Ustao je sa mene, obukao se, i otisao….

Izvor:smesno.infoNema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...