utorak, 22. svibnja 2018.

POTVRĐENA VEST: Lepa Voditeljka “Zvezda Granda” Sanja Kužet (33) Je …



Podsjetimo, televizijska publika gleda je već godinama kao voditeljku “Zvezda Granda”, a prije toga radila je devet godina na TV Pinku, što u informativnom, što u zabavnom programu, bavila se plesom, modelingom, glumom.

Tužna vijest za sve muškarce : Sanja Kužet (35) je udata !!!

Kako nam je potvrdio izvor blizak paru, izabranik lijepe voditeljke je šarmantni gospodin, Nemanja Živojinović, direktor Peugeota za Srbiju, a njihova veza traje dvije godine.

Studirala je geografiju, a završila međunarodnu poslovnu administraciju. Ima 33 godine i ponosna je majka osmogodišnjeg Andrije, a iznad svega drži do porodice. Odrasla je na Miljakovcu.


Voditeljka “Zvezda Granda” Sanja Kužet u višegodišnjoj je ljubavi sa biznismenom, direktorom marketinga jedne automobilske kuće, Nemanjom Živojinovićem.

Sa njim je dobila i sina Strahinju, a Sanja je nedavno priznala da je sa Nemanjom tokom adolescentskih dana već bila u vezi.

– Jedna informacija koja nije poznata javnosti je da smo mi početkom naših dvadesetih bili u emotivnoj vezi. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo taj uvod i upoznavanje – rekla je Sanja nedavno.

Ekipa emisije “Paparaco lov” snimila je popularni par kako sa sinom Strahinjom posećuju jednu privatnu bolnicu.


izvor: vipexpres.info

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...