utorak, 22. svibnja 2018.

Čuvala Je Nevinost Za Brak. Kada Je Otišla Na Medeni Mesec, Život Joj Se Pretvorio U PAKAO!




Dirljiva ispovest jedne mlade žene…

Ova mlada žena, odgajana je u hrišćanskoj porodici, gde se na nhevinost gledalo kao na veoma važnu stvar!

,,Moja nhevinost je bila važna gotovo kao moje spasenje,” izjavila je u svojoj ispovesti. Bila je naučena da ako ne uradi tako, osećaće kajanje celog svog života! Tako je u svojoj 15. godini, definitivno odlučila da apstinira od she*sa, sve do prve bračne noći.


Zaljubljeni par
Pixabay Njeno ubeđenje ju je dovelo do ekstrema. Odlučila je da se čak uzdržava od poljupca, do dana kada će se sa svojim budućim mužem poljubiti ispred oltara. Roditelji su je podržali u potpunosti, smatrajući da će na ovaj način izbeći greške i neprijatnosti se*sa u ranoj mladosti.

Kako danas kaže, bila je veoma naivna!

Kada je upoznala svog sadašnjeg supruga, složili su se da će se u intimni odnos upustiti tek nakon sklapanja braka. Zabavljali su se oko godinu dana pre nego što su se verili.


Za to vreme, mnogi su joj postavljali pitanja i iščuđavali se u vezi sa njihovim ponašanjem. Nikom nije bilo jasno kako mogu da se uzdrže od intimnosti. Takođe, prijateljice nisu mogle da veruju da će se udati za nekog a da ne zna da li su uopšte kompatibilni u she*su.

Iako im je zbog she*sualne tenzije postalo teško da se uzdržavaju, rešili su da istraju u svojoj nameri.

Naivno sam pretpostavila da će se trud na kraju isplatiti vrućim, strastvenim polnim odnosom, nakon što jedno drugom kažemo ,,da.” Pretpostavila sam, jer mi niko nije rekao da može biti drugačije.

Medeni mesec
thewinningedge.se Nakon što su dočekali svoje venčanje, mladenci su otišli na medeni mesec. Bili su nervozni zbog nedostatka iskustva, ali su im svi rekli da ne moraju da brinu i da će sve spontano doći na svoje mesto.

Međutim, nakon uzaludnih pokušaja, frustracije i suza, shvatili su da imaju veliki problem!

Ženi je konstatovan va*inizam, nekontrolisano grčenje vhaginalnih mišića, koje sprečava bilo koju vrstu pen*tracije. Drugim rečima, se*s sa njenim mužem je bio neizvodljiv. Nakon par meseci pokušaja, koji su se završili bolom i frustracijom, ona je bila van sebe!

Nakon razgovora sa lekarima i terapeutima, shvatila je da je njena apstinencija podsvesno, u njenoj glavi, učinila da polni odno shvata kao nešto što je veoma loše. Zapravo, va*inizam je česta pojava kod ljudi sa jakim religioznim pogledima na ,,čistotu” tela, koji svojim podsvesnim mehanizmima onemogućavaju uživanje u she*su.

Danas, ona deli svoju priču kako bi upozorila roditelje i mlade ljude na opasnost percepcije she*sa kao nečeg lošeg, nečeg što treba izbegavati. Naročito joj je važno da skrene pažnju religioznim krugovima, u kojima je polni odnos večita tabu tema, na opasnost rigidnog stava prema intimnosti.Sada bih se potrudila da budem dobro informisana, kako bih napravila svoj izbor, umesto da uradim kako mi je rečeno.



izvor : vipexpres.info

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...