petak, 25. svibnja 2018.

Nije se ni pokajala: Majka usmrtila bebu nanijevši joj 200 povredaKandyce Downer iz Birminghama proglašena je krivom za smrt svoje osamnaestomjesečne bebe, a odlukom suda osuđena je na doživotnu kaznu zatvora.Medicinski nalazi koji su izneseni na sudu potvrdili su da je beba Keegan zadobila oko 200 povreda. Rebra su joj bila polomljena, a došlo je i do oštećenja mozga i kičme. Na licu i tijelu uočena su 153 ožiljka, piše “Faktor“…

Beba je doživjela strašne bolove, a lom noge izazvao je i određenu vrstu deformiteta.


“To je strašna priča o bezosjećajnom ponašanju majke. Čak se ni u jednom trenutku nije pokajala”, kazala je tokom izricanja kazne sudkinja Frances Patterson, prenosi Independent.

Tokom suđenja Kandyce je negirala ubistvo, a za smrt bebe pokušala je okriviti svog najstarijeg sina koji ima 17 godina.


Sudija je majku opisao kao vrlo bezosjećajnu osobu, i pita se kako je svome djetetu mogla nanijeti toliko fizičkih povreda koje su je na kraju koštale života.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...