utorak, 22. svibnja 2018.

OVA VIJEST UZDRMALA BALKAN: ŠOKANTNA PRIČA: Slobodan Milošević Je Živ, Zakopali Prazan Sanduk!




Bivši predsjednik Srbije Slobodan Milošević je živ, a sanduk na njegovoj sahrani je bio prazan, tvrdi savjetnik Kolinde Grabar Kitarović, penzionisani hrvatski admiral Davor Domazet – Lošo.



Ovu šokantnu tvrdnju Domazet-Lošo, koji je kao član Vijeća za domovinsku sigurnost saradnik hrvatske predsjednice, nedjeljama iznosi širom Hrvatske, na predavanjima o Domovinskom ratu za profesore historije.

On i još nekoliko penzionisanih hrvatskih generala okupljenih oko Hrvatskog generalnog zbora drže profesorima predavanja. Tu se mogu čuti svakakve stvari, poput tvrdnji da je Milošević živ.

Međutim Domazet-Lošo nije bio sasvim siguran u to da je Sloba živ, pa je rekao da garantovano nije sahranjen ispod lipe u Požarevcu.


Sanduk na Miloševićevoj sahrani 2006., tvrdi on, bio je prazan.

Na predavanjima se može čuti i da je Tito bio ruski agent, kao i da su Jugosloveni najveći problem Hrvatske, kaže sagovornik “Kurira” iz “lijepe njihove”.

Inače, predavanja imaju podršku hrvatske države, jer je riječ o programu koje finansira tamnošnje Ministarstvo branitelja, u saradnji sa Agencijom za odgoj i obrazovanje. Kako pišu hrvatske “Novosti”, list srpske manjine u toj državi, lekcije penzionisanih generala dosad je odslušalo 300 nastavnika.

“Jedino u čemu se slažem s dotičnim hrvatski admiralom je činjenica da će politička dostignuća koja je Milošević postigao ostati zauvijek živa, a vrlo su živa i danas”, rekao je Branko Ružić, potpredsjednik SPS za Kurir.

Izvor: kurir.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...