srijeda, 30. svibnja 2018.

Zbog ovog naprosto polude: Evo šta svi muškarci vole na ženama daleko više od izgleda!Fizički izgled nije bitan u poređenju sa drugim kvalitetima koje neka osoba posjeduje. Ovo su neke osobine koje muškarci vole više od fizičkog izgleda:


Muškarci vole žene koje su nezavisne i ne čekaju da ih partner finansira, već su sposobne da zarade i izbore se za sebe.

Pozitivnost

Muškarci viole žene koje u pozitivne i koje će oraspoložiti ostale. Ne vole one koje su stalno namrgođene i negativne.

Iskrenost

Niko ne voli one koji lažu. Budite iskrene, to se cijeni.


Sampouzdanje

Muškarci vole žene koje imaju samopouzdanja i nisu iskompleksirane. Ako nemate samopouzdanja, odglumite ga. Naravno, ne trebate pretjerivati kako to ne bi preraslo u aroganciju.Inteligencija

Normalan muškarac traži inteligentnu djevojku, a ne onu praznoglavu. Osim što radite na izgledu, poradite malo na intelektu.


Smisao za humor

Isto kao što mi volimo muškarce sa dobrim smislom za humor i muškarci vole takve djevojke. Naravno, treba se znati šaliti na svoj način, ne samo na tuđi. Pazite da budete umjerene, da baš ne pretjerujete.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...