četvrtak, 24. svibnja 2018.

UBIO VLASTITU KĆERKU: Gurnuo je sa litice da ne bi morao plaćati alimentaciju



Čak i prije nego što je rođena Lauren, njen otac, Cameron Brown, nije je htio. Njegova veza sa Sarah Key nije bila duga kada je ona otkrila da je trudna.Od samog početka, Cameron je tražio od Sarah da prekine trudnoću, ali ona je odbila. Beba nije bila planirana, ali Sarah je željela svoju djevojčicu, pa bio Cameron uz nju ili ne.
Cameron je napustio Sarah prije nego što je Lauren rođena, a on je postajao sve agresivniji, piše Doznajemo.

Kada je sud naložio da Cameron mora plaćati Sarah 1.000 dolara mjesečno za izdržavanje djeteta, to ga je toliko razljutilo, da je učinio nešto nezamislivo. Cameron je svoju četverogodišnju kćerku odveo u šetnju, a onda je gurnuo s litice.



Sarah, inače Britanka, upoznala je Camerona u Kaliforniji, ona je bila stjuardesa, a on je radio na aerodromu. Samo nekoliko mjeseci kasnije, Sarah je ostala trudna. Njihov rastanak nije bio prijateljski, jer je ona odlučila zadržati bebu. Rastali su se prije nego što je Lauren rođena.


Kada je Lauren napunila šest mjeseci, njena mama je podnijela zahtjev za alimentaciju. Cameron je zatražio test očinstva, a kada je potvrđeno da je on otac, sud mu je naredio da plaća izdržavanje djeteta.

Sarah se udala za Grega Marera, pa su zajedno brinuli o Lauren. A onda, kao grom iz vedra neba, Cameron je zatražio da viđa kćerku. Sarah je bila sumnjičava prema tim posjetama, pa ih je pokušala zabraniti. Ali, tada je on otišao korak dalje i zatražio potpuno starateljstvo.

Jednog dana je Sarah bila toliko zabrinuta jer je Laura trebala provesti dan s ocem, da je otišla u školu kako bi je ranije odvela. Međutim, kad je tamo stigla, otac je već odveo.


Nekoliko sati kasnije, policija je javila da je Lauren pala s litice. Tri godine je trajala istraga i tek onda je Cameron lišen slobode i optužen za ubistvo.

Dva suđenja su poništena jer se porota nije mogla dogovoriti da li se dogodio zločin. Međutim, na trećem suđenju, pojavio se svjedok koji je izjavio da je Cameron rekao kako bi se bilo lijepo riješiti Lauren i tako se osloboditi alimentacije.

U petom mjesecu ove godine, Cameron Brown (53) je proglašen krivim za ubistvo svoje kćeri. Osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...