srijeda, 23. svibnja 2018.

EFIKASAN KUĆNI TRETMAN ZA ELIMINISANJE MITISERA OD SAMO 3 SASTOJKA



Muče li vas uporni mitiseri koji kvare lepotu vašeg lica, ali i vaše raspoloženje posle svakog pogleda na ogledalo?
Ne očajavajte! Postoji sasvim jednostavan PRIRODNI tretman koji će vas osloboditi crnih tačkica sa nosa i brade i vratiti lepotu vašem licu. Čine ga samo 3 sastojka koje sasvim sigurno imate u domu!

Pogledajte recept za kućni tretman za borbu protiv mitisera i recite zbogom nepravilnostima na licu!
Mitiseri nastaju najviše u predelu T zone – između obrva, na nosu, tačnije nozdrvama i bradi. Razlog
za to je masnija koža, odnosno intenzivnije lučenje sebuma – prirodnih ulja kože koja zapušavaju pore i u kombinaciji sa prljavštinom iz vazduha stvaraju ružne crne tačkice.
U kozmetičkim salonima vam vrlo lako mogu ukloniti mitisere, ali postoje i kućni tretmani koji mogu biti podjedanako efiaksni ukoliko se koriste na pravilan način.
Za piling koji vam predstavljamo u današnjem tekstu će vam od sastojaka biti potrebni SAMO limun, šećer i med!
Jednostavno isecite polovinu limuna, sipajte med, pospite sa malo kristal šećera i počnite da trljate područja kože lica zahvaćena mitiserima.
Trljanjem ćete uraditi piling kože i očistiti pore, a samim tim ukloniti i većinu mitisera.
Med je najbolji prirodni antiseptik, a uz to fantastično hidrira lice. Limun izbeljuje kožu, a njegova kiselina radi blagi hemijski piling lica. Konačno šećer mehanički čisti kožu i uklanja mrtve ćelije kože, otpušavajući pore i omogućavajući delovanje meda i limuna u dubljim slojevima kože.
Oni dublji i uporniji mitiseri će ostati, ali i za njih ima leka! Uzmite uvećavauće ogledalo i poslužite se trikom sa PINCETOM kojim ćete ukloniti uporne i sprečiti nastanak novih mitisera.

Izvor: mogujatosama.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...