ponedjeljak, 28. svibnja 2018.

DJEVOJKA (18) UBILA SVOJU TEK ROĐENU BEBU: Proći će vas jeza kad čujete šta je uradila sa tijelom!



18-godišnja Brooke Skylar Richardson iz Ohija optužena je za ubojstvo svoje tek rođene bebe. Istražitelji su rekli da je beba ubijena još u maju…


Još jedan stravičan zločin trese SAD. Brooke Skylar Richardson, 18-godišnjakinja iz savezne države Ohio, uhićena je zbog osnovane sumnje da je ubila svoju tek rođenu bebu. Nakon ubojstva ju je zakopala u vrt, a ostaci su pronađeni tek nakon dva i pol mjeseca. Istražitelji su otkrili da je tijelo bilo zakopano između 10 i 12 sedmica.

Brooke je ove godine tek maturirala i planirala studirati na sveučilištu u Cincinnatiju, a bila je i jedna od popularnijih školskih navijačica.


– Nije pila ni pušila, čak ni toliko izlazila. Djelovala je kao jedna normalna tinejdžerica – standardni su komentari njenih poznanika. Bude li proglašena krivom, čeka je kazna zatvora između godine dana i pet godina. Detaljnija istraga je još uvijek u toku.


Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...