srijeda, 30. svibnja 2018.

ŠTA REĆI NA OVO: Ostavila mladoženju i svatove, pobjegla s 14.000 eura za svadbu…Mladoženja iz Engleske i njegovih 29 prijatelja ostali su neprijatno iznenađeni kada su otkrili da je mlada pobjegla s 14 hiljada eura namjenjenih svadbenom slavlju i ostavila ih na cjedilu na aerodromu.


Chris Mahone (27) trebalo je da se vjenča s 29-godišnjom Rachel Doran, pa se s društvom okupio na aerodromu prije leta za Ibizu, gdje se u jednom hotelu trebalo da se održi četvorodnevno slavlje, piše The Sun.

Ali, ubrzo je otkriveno da mlada, koja je na sebe preuzela brigu oko organizacije, nije rezervisala karte za avion, ni smještaj za zvanice na Ibizi, iako su joj svi dali novac.

“Odbjegla nevjesta” uradila je to iz osvete, jer je pogrešno mislila da ju je Chris varao. U svojoj osveti otišla je toliko daleko da je zvanicama odštampala lažne avionske karte s logom lokalne turističke kompanije.


Novinari The Suna ponudili su Chrisu i njegovoj ekipi da im barem plate novi put na Ibizu, a da li će nesuđeni mladoženja prihvatiti poklon, za sada nije poznato.
Izvor: Index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...