srijeda, 30. svibnja 2018.

ZBOGOM GOLOTINJO: Pokrila se Hana Hadžiavdagić?! (FOTO)



Hana Hadžiavdagić-Tabaković je bosanskohercegovačka novinarka, voditeljka, preduzetnica i jedna od najpopularnijih ličnosti na društvenim mrežama. Rođena je 01. novembra 1984. godine u Sarajevu. Od 2011. godine je u braku s Tarikom Tabakovićem. Živi u Zagrebu.


Poznato TV lice Hana Hadžiavdagić je izazvala lavinu komentara nakon objavljene fotografije sa hidžabom. Uz nju je postavila i zanimljiv opis koji je mnoge naveo kako je Hana, koja  voli da ističe svoje atribute, uske i kratke haljine zamijenila hidžabom.

– “Važno je poštovati religijska uvjerenja jer bez obzira na to vjerujete li u njih ili ne, poštujte ih. Ako ih ne poštujete, nikad nećete živjeti u miru s ljudima koji pripadaju drugom religijskom poretku.


Budimo konačno ljudi, prestanimo tuđe pogreške osuđivati, a naše sakrivati i opravdavati. Razuman i pošten čovjek od sebe najprije počinje, sebe ispituje i posmatra, sebe sudi…“, napisala je voditeljica pored fotografije sa maramom na glavi, a ista je napravila haos i izazvala stotine komentara.


I dok se jedni pitaju da li će Hana napraviti zaokret u svom životu, drugi komentarišu to što je voditeljica nakon silnih provokativnih fotografija objavila jednu ovakvu… Kako god, Hana uvijek izaziva reakcije!



izvor: vijesti24-7.host

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...