srijeda, 23. svibnja 2018.

ŠOK TUGA I NEVJERICA ZADESILA BEOGRAD : Ubila se popularna pjevačica: Neposredno prije ubistva na Fejsbuku napisala..ŠOK TUGA I NEVJERICA ZADESILA BEOGRAD : Ubila se popularna pjevačica: Neposredno prije ubistva na Fejsbuku napisala..

Glorija Sangare, nekadašnja pjevačica popularne beogradske pop grupe Flejm izvršila je samoubistvo, saznaje Kurir. Nesrećan slučaj desio se na Floridi, gdje već godinama živi. Kako saznaje ovaj list, Glorija se ubila velikom dozom lijekova. Pjevačica je sebi oduzela život prošle nedjelje, saznaje SCANDAL!, tačnije 13. novembra, a njeno beživotno tijelo je pronađeno u srijedu. Na Fejsbuku su ostali njeni posljednji statusi…

Inače, Glorija je prije deset godina, takođe, pokušala da izvrši samoubistvo, i tada je, kako je pisao Kurir, htjela da skoči sa prozora svog stana u beogradskom naselju Cerak, ali su je u tome spriječili policajci i Hitna pomoć.Glorijina majka je pozvala policiju i obavijestila ih da se njena kćerka popela na prozor stana sa namjerom da se ubije. Ona je rekla da se Glorija posljednjih dana loše osjećala i da je stalno ponavljala da će da se ubije.

Nekadašnja pjevačica grupe “Flejm” bila je u depresiji otkako su se u novinama pojavile njene fotografije na kojima oralno zadovoljava jednog mladića, koji je njihov sek*ualni odnos snimio kamerom mobilnog telefona. Ubrzo nakon ovoga Glorija se odselila za Ameriku, gdje je, nažalost, izgubila život.

(Svet.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...