subota, 19. svibnja 2018.

Mnoge Žene Čitav Život POGREŠNO Koriste ULOŠKE! Evo Gdje Griješite…



Ako ste žena onda vi vjerojatno znate kako staviti higijenske uloške- tačno između stidnice i donjeg rublja. Na tržištu možete pronaći dvije vrste higijenskih uložaka, jedan je onaj koji ima ljepljivu traku i morate ih staviti na gaćice, a drugi imaju krila koja su zamotana u gaćice kako bi zadržale higijenski uložak na mjestu.

Oni bi se trebali mijenjati na svakih 4-8 sati, osim kada je u pitanju spavanje, tada ne morate da ih mijenjate jer preko noći krvarenje je minimalno.

Ali i pored mnogih informacija postoje žene i djevojke koje nisu sigurne kako bi uloške trebalo staviti pa smo sačinili nekoliko koraka koje treba pratiti:

1. korak: Trebate ukloniti omot sa uloška

2. korak: Nakon što ste sjeli na wc šolju, stavite svoje donje rublje ispod koljena.

3. korak: Rasklopiti zaliske, kao i centar za potporu koja pokriva ljepilo na sredini.

4. korak: Pritisnite jastučić na svoje gaćice, ljepljivi treba da zaglavite na svoje donje rublje. Nakon toga zamotajte krila oko vašeg rublja i pritisnite ih dobro.



5. korak: Kako biste bili sigurni da se sanitarni jastučić nalazi u pravilnom položaju, povucite vaše rublje gore. Trebalo bi da pokrije vaginu u cijelosti.

6. korak: Svoje higijenske uloške provjerajite svaka dva sata, tako da vidite da li ih treba mijenjati. Ako su već mokri na površini i ne apsorbiraju krv, onda bi ih trebalo  mijenjati.

7. korak: Prije nego bacite higijenske uloške u smeće, prvo trebate da ih preklopite i umotate toaletnim papirom.

Odvezivi higijenski ulošci

1. korak: Prvo naravno sjedite na wc šolju te stavite svoje gaćice malo iznad koljena.

2. korak: Postavite higijenski uložak na prepone svog donjeg rublja i  preklopite krila na strane prepone svog donjeg rublja.

3. korak: Provjerite papirnim ubrusom svaka dva sata. Promijenite ga ako više se ne upija krv.


izvor: vipexpres.info

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...