četvrtak, 5. travnja 2018.
AKO NISTE SPREMALI KROMPIR NA OVAJ NAČIN VRIJEME JE…
Sastojci
1 kg krumpira
5-6 jaja
1-2 para domaćih kobasica
2 žlice ulje za prženje
5 dl kiselog vrhnja
Vegeta, sol i papar
Priprema
Obzirom da je riječ o krumpiru pogledajte i kako izgleda početak rasta ove gomoljaste biljke, snimljen u mojem vrtu, danas treći dan nakon nicanja iz zemlje.
Skuhati krumpir u vodi ( ja kuham bez soli ), oguliti i narezati na ploške. Skuhati jaja, oljuštiti ih i narezati na kolute. Skuhati jaja, oljuštiti ih i narezati na kolute
U nauljenu posudu za pečenje poslagati pola narezanog krumpira i posoliti ga.
Na krumpir poslagati narezana jaja……
….a zatim kobasice.
Na kraju sve pokriti preostalim krumpirom, posipati Vegetom, popapriti i posoliti…..
……pa preliti kiselim vrhnjem.
Zapeći u pećnici na temperaturi 0d 180° C 20 do 30 minuta dok sve lijepo ne zarumeni.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…
Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...
-
Punila sam 40-u godinu. Bila sam pomalo nervozna i besna. Svodila sam račune sa samom sobom i krajnji rezultat mi se uopšte nije sv...
-
Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...
-
Brak mi ništa nije valjao, uvek iste stvari, muž ne obraća pažnju na mene i omalovažava me. Kao da je on nešto posebno. Sin mi je k...

Nema komentara:
Objavi komentar