srijeda, 25. travnja 2018.

KAKAV OBRT! Kija i Sloba uhvaćeni pod šatorom, mislili su da ih niko ne vidi!U “Zadruzi” se dogodilo nešto što niko nije očekivao, Kija i Sloba se pomirili.

Iako je od početka ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna privlačio veliku pažnju javnosti, neki događaji su mnoge ostavljali bez teksta.

Bilo je raznih nagađanja. Neki su mislili da je sve ovo dogovor između njih troje, neki pak da je Luna kolateralna šteta, a treći da je ljubav između Đoganijeve i Slobe zaista prava.

Zbog toga su neki osuđivali Kiju, a drugi Lunu i Slobu.

Bilo je suza, svađa, poljubaca, seksa i nikako nismo mogli da naslutimo kraj ove priče.

Ipak, noćas se dogodilo nešto neverovatno. Kija i Sloba su se prvo žestoko posvađali zbog pitanja novinara, a onda se dogodio trenutak slabosti.

Seks u Zadruzi
Seks u Zadruzi, Foto: Printscrren
Sloba je pobegao od svega, nije želeo da vidi ni Kiju, ni Lunu. Napravio je šator u pabu i rešio da bude sam sa svojim mislima. Kija je iskoristila ovu priliku i iznenada otišla kod njega.

Prvo su se raspravljali, a onda počeli da razgovaraju mirnijim tonom. Odjednom muk, a onda su usledili poljupci i uzdasi…

Od kamera nisu mogli da se sakriju.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...