ponedjeljak, 30. travnja 2018.

Velika tuga: Popularni pevač i učesnik rijalitija preminuo u 57. godini!Pit Berns, pevač popularne grupe “Ded or Alajv” (Dead or Alive) preminuo je u 57. godini od srčanog udara.

U saopštenju menadžmenta ovog pevača navodi se da sa “velikom tugom” objavljuju da je iznenada preminuo.

1985. bend Pita Bernsa je imao planetarni hit “You spin me round” a 2006. godine učestvovao je u bitanskom rijaliti programu “Veliki brat VIP”.

Pit je, možda i najpoznatiji bio po plastičnim operacijama, kojih je za života uradio oko 300. Kako je izjavljivao, počeo je sa operacijama kako bi uklonio lošu intervenciju koja mu je urađena na licu, ali se stvar otrgla kontroli.

Berns je poslednjih godina u Engleskoj bio poznat kao “transvestit i rijaliti igrač”, a tokom tog programa izazvao je skandal kada se pojavio u kaputu od majmunske kože koji mu je zaplenjen, jer je uvoz zabranjen u Velikoj Britaniji.

Britanski pevač Boj Džordž se putem društvene mreže “Tviter” oprostio od Pita Bernsa, rečenicom “Bio je jedan od naših najvećih ekscentrika i veliki deo mog života”.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...