ponedjeljak, 30. travnja 2018.

“BARBARU SU SILOVALA TROJICA DJEČAKA I BACILA U TISU“: Roditelji nestale djevojke dobili STRAVIČNO anonimno pismo!
Za djevojčicom (15) Barbarom Vitez, za koju se sumnja da je 25. novembra pala sa mosta u Senti, još se traga. Međutim, roditelji Endre i Melinda dobili su anonimno pismo zbog kog bi nestanak djevojčice mogao da dobije potpuno novi epilog. Anonimno pismo na mađarskom jeziku stiglo je bez koverte na adresu roditelja.

– U pismu stoji da su Barbaru napala tri dječaka i da su je silovali, a potom bacili u rijeku Tisu. Još smo u šoku od dana njenog nestanka, nikada nisam vjerovala da je ona sama otišla na most i da je upala u rijeku – rekla nam je kroz suze majka Melinda.

Otac Endre još ne može da dođe sebi od šoka.

– Ne možemo da vjerujemo da postoji mogućnost da se ovako nešto dogodilo. Pitamo se da li je ovo samo šala, ne shvatam kakva je namjera onog ko je pismo poslao. Predao sam sve policiji i nadam se da je Barbara živa – uznemireno objašnjava otac.

Podsjećamo da su odmah nakon Barbarinog nestanka roditelji iskazali sumnju da djevojčica nije sama otišla na most.

– Barbara se plašila visine, ni u jednom trenutku nisam povjerovao da se radi o nesrećnom slučaju. Barbara je na rođendan otišla sa prijateljima, ne vjerujem da je njena ideja bila da se šeta po mostu u kasnim satima – rekao je otac.

Uprkos detaljnim pretragama jedinica Žandarmerije i spasilačkog tima “Tisa” iz Sente, Barbarino tijelo još nije pronađeno.

Djevojčica je nestala 25. novembra oko 22 sata, kada se sa društvom šetala duž Tiskog mosta koji povezuje Sentu i Čoku. Vršene su detaljne pretrage dna i obale u dužini i do 100 kilometara nizvodno.

(Telegraf.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...