petak, 27. travnja 2018.

Majčin dečko remenom pretukao četverogodisnju djevočicu, jer nije znala .....



Pretukao ju je jer nije znala brojati do pet!

20-godišnji monstrum imena Bakhram iz Rusije ozlijedio je 4-godišnju djevojčicu jer nije znala brojati do pet. Monstrum se nad djetetom iživljavao remenom. Mladić je policiji u lisicama pokazao kako je tukao dijete.

Portal Daily News objavio je šokantne fotografije ozlijeđene curice. Ozljede su vidljive po glavi, leđima, prsima, rukama i abdomenu. Ljubavnica monstruma i majka djeteta Marija Belonogova svjedočila je napadu no nije rekla ništa. Majka dijeli stan s dečkom, bivšim suprugom i podstanarom, , a prenosi .


 


Bakhram, porijeklom iz Azerbajdžana, rekao je policiji kako je pokušavao obrazovati curicu i njenu sestru (6), a Marija je rekla policiji da se previše bojala intervenirati. Nasilan je bio prema mlađoj curici,  poručili su iz policije. Da stvar bude zanimljivija, Marija nije zatražila pomoć liječnika jer se bojala ljubavnika. Međutim, podstanar Aleksander je, čim je vidio ozlijeđenu curicu, pozvao policiju i hitnu pomoć.

Nasilnik je curicu udario remenom 15 puta. Curica je u bolnici. Medicinske sestre kažu da dijete zna bez problema brojati od jedan do pet, ali se toliko prepalo nasilnika da je zaboravilo, pišu .



Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...