četvrtak, 26. travnja 2018.

AKO VAŠ MOMAK IKADA URADI OVE 4 STVARI, NIPOŠTO SE NEMOJTE UDATI ZA NJEGA!
Svi mi posjedjujemo i vrline, ali i mane. Ipak, neke mane ne smijemo zanemariti kada biramo osobu za vezu ili brak.

Ukoliko uočite ove negativnosti kod svojih partenra, zapitajte se da li vrijedi gubiti vrijeme sa takvom osobom?

Nevjerstvo

Poslovica kaže: „ ko jednom prevari, prevarit će opet“. Nije vam pametno oprostiti osobi koja vas je jednom već prevarila i povrijedila.

Razumijemo da tu osobu još volite, ali čim oprostite onda će ta osoba to shvatiti kao da može raditi ono što želi, a vi ćete kao budala opraštati. Vi zaslužujete bolje od toga, mnogo bolje.
NasiljeAko je vaš partener nasilan i ne bira riječi prilikom svađa, zapitajte se šta još radite s takvom osobom? Postoje takve osobe koje su nasilne i vrijeđaju vas, aonda vas mole da im oprostite.
Uradit će sve da biste im oprostili, govorit će da su se promijenili, a kada im oprostte, opet će ispoljiti to svoje negativno ponašanje ionda sve u krug…

Poroci

Da li ste u stanju da živite i osnujete porodicu s nekim ko koristi drogu, opija se ili je ovisan o kocki i drugim porocima? Da li je to osoba s kojom želite vezu, brak, djecu?

Posesivno ponašanje

Lijep je osjećaj kada znate da vas partner voli, želi uz sebe, pa lijepo je i vidjeti da je i malo ljubomoran. Pazite, malo, ne previše.
Nekada ta ljubomora postaje bolesna, a ne biste smjeli sebi dozvoliti da vam partner brani neke stvari i da vas napada.

Poznato je da su neki skloni da brane svojim partnericama da imaju prijateljice,obilaze rodbinu, da izlaze, a uz to im još ne vjeruju. Ako vaš partner nema povjerenja u vas, zapitajte se opet da li vrijedi nastavljati to mučenje.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...