srijeda, 25. travnja 2018.

UMRLA NA POROĐAJU, MRTVA RODILA DETE: A onda se dogodilo nešto što je šokiralo i doktoreU pitanju su medicinski stručnjaci koji su sve videli – pa i oni nisu mogli da veruju. Profesorka u srednjoj školi u Teksasu , Erika Najgrela ( 32 ) bila je u 36. nedelji trudnoće kada se na hodniku u

školi srušila, pošto je njeno srce prestalo da kuca. Njene kolege odmah su pozvali hitnu pomoć te su u školi pokušali defibrilatorom da “pokrenu” njeno srce, ali nisu uspeli, javlja Daily Mail Ženu su prevezli u bolnicu , gde su je lekari porodili carskim rezom.
Tokom porođaja srce joj još nije kucalo. Lekari su izvestili da je Erika bila klinički mrtva , a nakon porođaja je “oživela”. Medicinske sestre i lekar voze pacijenta na operaciju Foto: Profimedia.

Erica je rodila zdravu ćerku Elenu , a lekari su naveli kako je beba u stabilnom zdravstvenom stanju. Tri meseca nakon rođenja, beba je teška četiri kilograma , a uskoro bi trebali da je skinu sa aparata za kiseonik.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...