četvrtak, 26. travnja 2018.

DRAMA MIROSLAVA ILIĆA: Vijest koja je rastužila sve pjevačeve fanove!Slavuj iz Mrčajevaca Miroslav Ilić je nastupao u Herceg Novom, ali je sate pred izlazak na binu proveo u hotelskoj sobi jer mu je pozlilo. Kako je pjevač nedavno operisao bruh, svi su bili zabrinuti da li će do koncerta uopšte doći i da li će Miroslavu uopšte biti bolje.
thumb460_94860_1miroslav-ilic-foto-damir-dervisagic-1451172264-812475-1
Naš izvor koji se zatekao na licu mjesta tvrdi da je Ilića najvjerovatnije udarila sunčanica i da je zbog toga osjećao vrtoglavicu, malaksalost i mučninu.

“Vrućina na primorju i promjena klime očigledno nisu pozitivno uticale na stanje pjevača koji je, čim je osjetio slabost, otišao u hotelsku sobu da odspava i da se oporavi. Spavao je nekoliko sati i probudio se sat vremena pred nastup. Bilo mu je bitno da ljudi koji su ga željno očekivali da im zapjeva ne budu nezadovljni i zato je više razmišljao o tome da mu se stanje poboljša nego o bilo čemu drugom. Ljubazno osoblje hotela pomoglo mu je oko kofera i sve vrijeme su mu donosili vodu i voće u sobu. Kada se probudio, rekao je da mu je dobro i da može da održi koncert “, kaže naš izvor.

Tako je i bilo, Miroslav je malo došao sebi, a onda se uputio na kafu sa kolegom Vladom Georgievim, pa na nastup. Poput pravog profesionalca Ilić je pjevao nekoliko sati, a nijednim gestom publici nije pokazao da mu je loše i da je čitav dan zbog toga bio prikovan za krevet. Neposredno nakon operacije Miroslav je pričao kako mu je teško da sjedi zbog operacije, ali da se osjeća dobro. Još tada je jedva čekao da dođe u Crnu Goru, ali ne da radi, već da odmara.
(Kurir)

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...