ponedjeljak, 30. travnja 2018.

Pronašli su ženu zakopanu u zemlji. Kada su videli šta se nalazi ispod nje, noge su im se odsekle (VIDEO)Često možemo čuti o nevjerovatnim stvarima koje se dešavaju širom sveta, posebno kada su u pitanju ljudi koji se nađu u smrtonosnim situacijama.

Naime, jedna grupa spasilaca u Kini nakon razornog zemljotresa u zemlji je pronašla mrtvu ženu. Iako su znali da se radi o osobi koja je mrtva već duže vreme, prizor koji su videli posebno ih je zainteresovao.

Nakon što su detaljnije očistili zemlju, primetili su da se ispod žene nalazi platnena vrećica u kojoj se nalazio mali dečak! Da stvari budu još zanimljivije, u vrećici su pronašli i mobilni na kojem se jasno videla poruka: „U slučaju da preživiš, znaj da ću te uvek voleti“.

Bez obzira na smrtonosni potres, ova majka je dala sve od sebe da bi zaštitila svoje dete. Nažalost, nekada ni majčina ljubav nije dovoljna da se pobedi ono najgore…

POGLEDAJTE VIDEO:
Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...