ponedjeljak, 30. travnja 2018.

SENZACIONALNO OTKRIĆE: Pripravak od biljke koja je svuda oko nas liječi rak!Uvarak od korijena maslačka razara stanice raka u roku od 48 sati, a pritom ne uništava zdrave stanice.

Naši stari koristili su maslačak na mnoge načine – od salata dok je lišće mlado, ušećerene cvijetove od kojih su pripremali “med”, u čaju… no znanstvenici su otkrili još jedno gotovo čudesno svojstvo ove biljke.

Rezlutati istraživanja biokemičara s kanadskog sveučilišta Windsor mogli bi dati nadu mnogima oboljelima od raka.

Njihova studija pokazala je da korijeg ovog samoniklog bilja uništava kancerozne stanice, no za raziku od kemoterapije, ne djeluje na zdrave stanice. Iako je studija tek u počecima, rezultati su obećavajući i tim iz Kanade nastavlja istraživanje.

A u ljekovita svojstva bilje koji mnogi doživljavaju kao korov, uvjerio se i John DiCarlo. Ovaj 72 godišnjak se tri godine borio s rakom. No nakon što je tek četiri mjeseca uz klasičnu terapiju počeo piti čaj korijena maslačka, ušao je u remisiju.

Izvor: net.hr

PODIJELI OVO S PRIJATELJIMA:

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...