ponedjeljak, 30. travnja 2018.

Stravična nesreća, jedan od najpoznatijih pjevača poginuo!




U sudaru kamiona i automobila u mjestu Okić kod Vojnića, smrtno je stradao vozač osobnog automobila sisačkih registracijskih oznaka, priopćila je policija.

Kako navode u PU karlovačkoj, nesreća se dogodila jutros u 8 sati na Državnoj cesti D-6 kad je, iz zasad neutvrđenih okolnosti, došlo do sudara u kojem je vozač automobila ostao na mjestu mrtav.

Kamion s prikolicom registriran je u Republici Sloveniji.

Kamion je vozio prema Vojniću i našao se u lijevom zavoju kad mu je u suprotnom pravcu pristizao osobni automobil. Sraz je bio direktan te je automobil udario u prednji dio kamiona iako je kamiondžija pokušao izbjeći automobil.

Vozač i suvozač kamiona, obojica iz Cazina u BiH, kažu da su putovali iz Francuske za Zenicu te da im je osobni automobil prešao u njihovu traku, a bezuspješno su ga pokušali izbjeći.

Prizor na mjestu nesreće je stravičan. Automobil je potpuno smrskan i neprepoznatljiv, dok je kamion sletio sa ceste i prevrnuo se.

Kamion je prevozio sulfat za izbjeljivanje papira tako da su na mjesto nesreće pristigli i vatrogasci koji moraju osigurati da se kemikalija ne izlije u okoliš.

Izvor:Kaportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...