četvrtak, 8. ožujka 2018.
ZA MENE NEMA LJEPŠE KOMBINACIJE OD GLJIVA I PILETINE, ALI VI MOŽETE KORISTITI BILO KOJE MESO ZA OVAJ RECEPT
Sastojci:
500 gr pilećih prsa
4 kašike putera
1 luk
150 gr gljiva
250 ml pileće super ili kocka
1 kašika brašna
½ limuna sok
peršun
Način pripreme:
Pileća prsa izrežite i istucajte.
Posolite i pobiberite.
U tavu stavite polovinu putera i na njemu popržite pileće filete.
Izvadite na tanjir i u istoj tavi popržite sitno sjeckani luk pa dodajte gljive i dinstajte dok ne ispari višak vode.
Uspite pileću supu, sok od limuna i kašiku brašna te kuhajte dok se smjesa ne zgusne.
Vratite pileće šnicle i pospite peršunom pa servirajte.
Izvor: domacica.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…
Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...
-
Punila sam 40-u godinu. Bila sam pomalo nervozna i besna. Svodila sam račune sa samom sobom i krajnji rezultat mi se uopšte nije sv...
-
Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...
-
Brak mi ništa nije valjao, uvek iste stvari, muž ne obraća pažnju na mene i omalovažava me. Kao da je on nešto posebno. Sin mi je k...

Nema komentara:
Objavi komentar