subota, 31. ožujka 2018.

“RADUJEMO SE DESETOJ BEBI, KAO I PRVOJ”: Dobili 10. dijete, imaju šest sinova i četiri kćerke!



Vahdet i Nermina Talić iz Jajca prije dva dana dobili su novog člana porodice. Nermina je dječaka na svijet donijela 7. marta u bolnici u Travniku, bez problema, a danas je stigla kući u Jajce i svojoj djeci dovela još jednog brata.



U razgovoru za Klix.ba Vahdet je istakao kako osjećaju jednaku radost kao kad su dobili prvo dijete.

“Osjećamo se jednako sretno i zadovoljno i nakon prvog i desetog djeteta. Uvijek smo oboje raspoloženi, spremni za šalu i nismo jedni od ljutih roditelja”, izjavio je Vahdet.

On je zaposlen na deponiji u Jajcu, a u izjavi je pojasnio kako svako dijete ima ono što mu je potrebno.

“Uslovi jesu teški jer imam ugovor o djelu, ali najbitnije je da živimo sretno i da sva djeca imaju sve što im je potrebno. Sada školujemo četvero djece, a ove godine će još dvoje krenuti u školu. Jednostavno, sreća je velika”, dodao je Vahdet.

Porodica Talić sada ima šest dječaka i četiri djevojčice, najstarije dijete ima 17 godina, a najmlađi dječak dva dana.

Nermina ima 40, a Vahdet 38 godina. Dječak i majka su nakon pregleda pušteni kući, zdravstveno stanje je uredno, a porodicu Talić u narednim danima će posjetiti i načelnik Općine Jajce Edin Hozan koji je obećao podršku porodici.

Izvor: Klix.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...