subota, 31. ožujka 2018.

Stavio je devojci u piće tablete za potenciju: Ono što je usledilo, postalo je viralno, a i njegova velika sramota (VIDEO)



Krenuli su tog dana da posete njegove roditelje, a Rajan Hemilton, poznati Jutjuber, rešio je da svojoj devojci pre polaska u energetsko piće stavi tablete za potenciju. I onda je čekao da vidi šta će se dogoditi.

Posle izvesnog vremena, dok su još bili na putu do kuće njegove porodice, tablete su počele “da rade” svoje. Počela je da u automobilu zavodi svog dečka.

Njena želja za seksom je sve više rasla, pa mu je na samom ulazu u kuću njegovih roditelja, predložila da se popnu na spart kako bi vodili ljubav.

On ju je odbijao, ali dejstvo tableta nije prestajalo pa je ona u jednom momentu počela da tverkuje pred svima.

Iako postoje velike šanse da je video namerno napravljen kako bi izazvao reakcije i da je sve samo gluma, i kao takav je jedna neumesna šala.



Rajan je mogao da smisli milion drugačijih ideja za snimanje, a ne da od ubacivanja tableta devojci u piće pravi “skeč”.

Od njegoovg videa do toga da neko pomisli da je ovo smešno i u redu, mali je korak.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...