četvrtak, 29. ožujka 2018.

SAMI IZLIJEČITE ZUBOBOLJU I TO U SVOM DOM! ZUBARI OSTALI ZADIVLJENI DEJSTVOM OVOG LIJEK!



Svako od nas je barem jednom imao zubobolju i svjesni smo koliko je ona nepodnošljiva i neugodna pojava. Veoma je bitno da vodimo higijenu svojih zubi i desni, jer je to najbolji način da spriječimo nastanak ove pojave. Nije ni čudo što ljudi često kažu ”ako vam samo jedan zub nije zdrav, onda vam zapravo ni cijelo tijelo nije zdravo”. Svaki problem sa zubom treba da ozbiljno shvatite i na vrijeme uklonite.

Sada smo za vas pronašli rješenje koje se pokazalo najboljim kada je u pitanju liječenje zubobolje.

Prije nego odete svom zubaru ili jednostavno želite da izbjegnete to, onda primjenite ovu metodu, jer je učinkovita i s njom ćete umanjiti bolove.

Najbolje je da počnete sa primjenom kokosovog ulja i klinčića.

Kokosovo ulje smatra se najzdravijim uljima na svijetu koji posjeduje antikancerogeno svojstvo. On ima snažno djelovanje, pa veoma lako može da ukloni bolove, ali se pokazao i jako korisnim prilikom izbjeljivanja zubi.

Postupak:

Pomiješajte kašiku kokosovog ulja sa kašikom klinčica i smjesu dobro izmiješajte. Nakon toga je nanesite na zube i ostavite da djeluje. Najbolje bi bilo kada biste ovo radili pred spavanje, jer bi onda moglo da djeluje tokom cijele noći. U jutarnjim satima zube operite!

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...