subota, 31. ožujka 2018.

Sjećate se dječaka koji KLEČI NA ULICI I PIŠE ZADAĆU? Pogledajte kako izgleda danas, život mu se potpuno promijenio!



Jedna od najdirljivijih fotografija u 2015. godini bila je fotografija dječaka sa Filipina, koji je klečao ispred McDonaldsa da bi pod uličnim svjetlom mogao da završi svoj domaći zadatak.

No, život Danijela Kabrere promijenio se od trenutka kada je fotografija podijeljena na društvenim mrežama.

Naime, studentica medicine Džojs Torfrans primjetila je ovaj potresan prizor na ulici, te je fotografisala mališana.

Fotografiju je objavila na Facebooku, a njegova priča je dirnula mnoge, pa su uskoro počeli da uplaćuju donacije za njegovu porodicu.

Danijel je među deset najboljih učenika u svom razredu. Sada umjesto na parkingu restorana ima sve uslove da u svom domu uči školsko gradivo.


“Nismo se vidjeli sa Džojs od prošle godine, a mnogo bih želio da joj se zahvalim.” – kaže Danijel.



Onda je uslijedio driljiv susret mališana i Džojs, a za razliku od prošlog puta, kada je dječak živio u trošnoj baraci bez struje i vode, ovaj put Danijel i njegova majka su je dočekali u mnogo ljepšem okruženju.


”Sretna sam što smo ponovo zajedno.”– rekla je Džojs sa suzama radosnicama u očima i zagrlila dječaka, dok oboje nisu mogli da skinu osmijeh sa lica.

“Hvala ti tetka Džojs.” – rekao je Daniel, koji planira da jednog dana postane policajac.

Krajem 2016. godine, priča od malom Danijelu i njegovoj majci pokazuje da bi svijet bio puno bolje mjesto ako bi pomagali jedni drugima.


Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...