petak, 30. ožujka 2018.

Umirala je od neizlječive bolesti, a njena posljednja želja je mužu promijenila život iz korijena



Neke osobe su toliko dobre i nesebične, pa čak i da u najtežim trenucima ne misle o sebi, već o drugima. Ova priča će vas ostaviti bez teksta.

Ovdje je riječ o ženi koja se zvala Clare, a patila je od neizlječive bolesti. Bilo je teško prihvatiti dijagnozu, pogotovo činjenicu da se možda neće izvući.

Pogotovo što je razmišljala o tome što će iza sebe ostaviti sinove Jacka i Bena, koji su tada imali 10 i 7 godina. Razmišljala je  o svom suprugu. Posljednje mjesece života je provodila uz najmilije, iskorištavali su svaku sekundu.

Ipak, ona je razmišljala o svom suprugu. Ona je imala jednu nesvakidašnju želju. To nije ono što bi svaka žena rekla mužu.

Njoj je toliko teško padalo što će nakon njene smrti njen muž ostati sam, pa mu je rekla da se oženi nakon što ona umre i da ne treba ostati sam. Čak mu je i u bolnici tražila potencijalne kandidate.

Rekla mu je da bi bilo dobro kada bi se oženio jednom medicinskom sestrom. Njenom suprugu je to tada bilo nezamislivo jer je volio svoju suprugu.

Clare je preminula 2006. godine. Njen suprug je ostao sam sa djecom. 2008 godine je na sajtu za upoznavanje stupio u kontakt s medicinskom sestrom Julie. 2012. godine su se vjenčali.

Ona je sto imala dvoje djece, a njegova djeca su ga nagovorila na to. On i dan danas govori svima o tome koliko je njegova žena Clare bila nesebična i koliki je čovjek bila.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...