utorak, 27. ožujka 2018.

DROGA U DJEČIJIM BOMBONAMA!! UPOZORENJE ZA SVE RODITELJE!!



Nova droga na crnom tržištu, ona je podvrsta metamfetamina, koji se koristi već dugi niz godina na Zapadu. Miriše na jagode i izgleda poput žvake ili gumenih bombona.

Ova droga je kristalni met sa ukusom jagode i može biti smrtonosna. To je novi oblik kristal meta, koji se zove “jagoda met”.

Lijek je dostupan u drugim ukusima poput čokolade. Upozorite svoju djecu, jer ova droga je metamfetamin s ukusom jagode i može ih ubiti.

Ovo je definitivno jedan od najružnijih i najkraćih puteva do smrti.

Inače, kristal met (Crystal Meth) jedna je od sintetičkih droga i postaje sve popularnija u zemljama Europske unije i SAD-a. Broj korisnika i ovisnika povećava se svake godine, a vlasti su pokazale da su nemoćne zaustaviti prodiranje zla, posebno među mladima. Ako se uzima duže vremena, postoji veliki organski i psihološki poremećaj.

Ovaj prah, poput sićušnih kristala (koji se također zovu “Led” – led), može se uzeti oralno, snifanjem, pušenjem ili čak intravenozno – špricom. Proizvodni proces je jednostavan, a kada se uzme, snažno aktivira određene moždane stanice. Ljudi koji ga uzimaju razvili su jaku fizičku i psihičku ovisnost.

Lijek se proizvodi u kućnim laboratorijima; gram košta oko 70 eura. Može se uzeti u obliku tableta ili kao prašak ili injekcija. Mnogo je opasniji od kokaina i heroina, jer djeluje štetno za mozak i središnji živčani sistem. Korisnik počinje propadati fizički, dobiva grozne ekceme i plikove po cijelom tijelu, a mnogima od njih kraju bude dijagnosticiran HIV


izvor:izbakinekuhinje.info

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...