četvrtak, 29. ožujka 2018.

ODMAH ZAPIŠITE NEGDJE RECEPT ZA OVAJ LIJEK: UNIŠTAVA SVE MOGUĆE BOLESTI KOJE SU NASTALE U VAŠEM TIJELU!



Ukoliko želite da postignete preventivno djelovanje lijeka, onda biste trebali da lijek uzimate svako jutro na gladan stomak, kako bi mogli da skoristite sve njegove blagodati. Međutim, ako imate određeno oboljenje i želite njega da pobijedite, odnosno da se iziječite potrebno je da ovaj lijek uzimate svaki dan i to tri puta, obavezno prije obroka.

Jesu li vam ikada otkrili da nakupljene toksine iz organizma možete da uklonite na 2 načina!?


Ako ste se sada zapitali koji su to načini , onda ćemo vam otkriti da se toksini mogu izbaciti preko pljuvačkih žlijezda, ali i preko debeog crijeva. Ukoliko pokušavate preko pljuvačkih žlijezda, onda najprije morate njih da stimulišete kako biste u tome i uspjeli.

Pronađeni su spiskovi koji su stari oko 5 tisuća godina i u kojima se navodi da je najbolji način liječenja, mućkanje biljnih ulja u ustima.



Kao najdjelotvorniji lijek koji se koristio u ovu svrhu, naveden je indijski lijek koji je uvijek pokazao pozitivne i učinkovite rezultate i njegova primjena se preporučuje svima.



Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...