utorak, 27. ožujka 2018.

Uzmite maramice, trebaće vam… OVA TRUDNICA JE SAMO ŽELELA JEDNU FOTOGRAFIJU SA SVOJIM POKOJNIM MUŽEM ..



Nikol i Deonta Benet iz Džeksona, Misisipi bili su jako uzbuđeni što će dobiti drugo dete. Deonta i njegov 4-godišnji sin imali su ideju da organizuju fotografisanje za trudnu Nikol. Međutim, 2 meseca pre rođenja deteta, Deonta je neočekivano preminuo.

Nikol je bila slomljena od tuge, ali želela je da ode na to fotografisanje koje joj je muž zakazao – i želela je njega sa njom!

Fotograf Sidni Konli fotografisao je Nikol i njenog sina u istom parku gde se ovaj par fotografisao kada se verio nekoliko godina ranije. Konli je digitalno dodao Deontu na nove fotografije. Rezultat je čak uspeo i da rasplače fotografa, ” Dodao sam Deontu da izgleda kao da nadgleda svoju porodicu sa neba. Kao da još uvek želi da bude siguran da je sve u redu.”

“Želela sam da uradim nešto posebno”, rekla je udovica, “Ovo su uspomene za mog sina na njegov oca, ali i za moju ćerku koja ga nikada neće upoznati.”

Ove fotografije sa sajta autora podeljene su preko 100.000 puta. ovo je zaista jedan divan gest koji pokazuje da nas naši voljeni nikada zapravo ne ostave!

(Hefty, foto: Facebook/Sidney Conley Photography)

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...