subota, 31. ožujka 2018.

PROGNOZA KOJA SE NIKOME NEĆE DOPASTI: Narednih dana nas očekuje POTPUNI HAOS!



Prognoza kja nikome ne idu u prilog. Najniža jutarnja temperatura zraka danas kreće se između -2 i 2°C, na jugu zemlje od 5 do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka je između 2 i 7°C, na jugu zemlje od 10 do 14°C. A i narednih dana slijedi haos.



Snijeg i susnježica očekuju nas i u četvrtak, kada će količina padavina biti između 10 i 30 litara po metru kvadratnom. Slabije padavine očekuju se i u sjevernim područjima Hercegovine. Jutarnja temperatura zraka bit će uglavnom između -3 i 1°C, a na jugu zemlje od 1 do 5°C. Najviša dnevna temperatura kretat će se između 1 i 5°C, na jugu zemlje od 9 do 13°C.

Prema podacima FHMZ-a, padavine se nastavljaju i u petak, a u noći na subotu očekuje se smanjenje oblačnosti. Jutarnje temperature zraka bit će između -3 i 1°C, a na jugu zemlje od 2 do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se između 3 i 8°C, na jugu zemlje od 10 do 13°C.

Prema aktuelnim sinoptičkim kartama, stabilizacija vremena očekuje nas od 25. aprila. Jutra će i dalje biti svježa, sa slabim mrazom pri tlu. Maksimalne dnevne temperature bit će u laganom porastu i dosezat će do 18 stepeni.

Nestabilno vrijeme s novom količinom padavina očekuje se posljednjeg vikenda ovog mjeseca, a temperature zraka bit će u laganom porastu.

Iz MUP-a KS su nam kazali da snijeg nije prouzrokovao veće nevolje u saobraćaju, osim velikih kolona na cestama.

Izvor: Klix.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...