utorak, 5. lipnja 2018.

Prevarila sam dečka jer je drugi imao veći penis – skupo sam to platilaBila sam tada jako mlada i hormoni su radili svoje. I bila sam zaljubljena u svog dečka. Nisam sklona prevarama, ali znate kako je – radoznalost i strast često idu ruku pod ruku. Tako su mi drugarice ispričale za dečka iz kraja koji se proslavio svojim ogromnim penisom. “Kao u pornićima”, govorile su. Moj dečko je, poput mene, bio neiskusan i tek smo počeli sa seksom, pa sam stalno maštala o tom momku.

Potrefila se i velika žurka, pa sam obukla minić i došla sa jednom namerom – da isprobam tu njegovu alatku, po svaku cenu.

On je imao 27 godina (8 godina stariji od mene), pa sa malo više popila da bih mu prišla. Moje seksi dupence je odradilo posao. Uhvatio me je oko struka i posle nekoliko minuta mi je šapnuo: “Idemo u sobu sa jaknama”.


Skinuli smo se i ugledala sam njegovo “čudovište”, u pravom smislu te reči. Legao je na leđa i uhvatio ga sa obe šake, a veliki crveni glavić je štrčao. Rekla sam mu da bude nežan, ali strast me je već potpuno obuzela. Raširila sam noge i sela na falus, prethodno ovlaživši vaginu pljuvačkom, jer nije bilo nikakve predigre. Sama činjenica da je to čudo u meni me je neviđeno napalilo.


Jahala sam ga tako jedno tri-četiri minuta, a onda me je obrnuo i zgrabio zguza za kukove. Krenuo je silovito da prodire i počelo je da boli. Već sam htela da počnem da vičem, ali na sreću nije dugo trajalo. Izvadio ga je na vreme, privukao me sebi i isprskao me spermom po licu. Onda se obukao i izašao napolje.

Obrisala sam se, obukla i posramljena otišla kući. Sutradan su svi pričali o još jednoj glupoj klinki koju je Zoran (zvaću ga tako) otresao na brzaka. Dečko me je ostavio putem SMS poruke. Nisam mu zamerila.

Ta priča me je pratila godinama. Nisam bila glupa klinka. Čovek se uči na greškama.

Izvor: (ispovesti.com)

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...