nedjelja, 24. lipnja 2018.

Ono što sam učinila smatram da sam bolesna majka



Ja sam majka dvoje dece i drugi put sam vjenčana. Sin Boris je star 16 godina a čerka Jasmina ima 13.Muž mi je 22 godine stariji,jako bolestan, tako da je najviše u krevetu ili kolicama.Sve je počelo prije nekoliko meseci u nazad. Petkom naveče sam otišla na neko slavje u nadi da ču se na kraju dobro poševiti.Ali ništa od toga. Vratila sam se kuči oko 10 naveče.Sin je gledao tv. a muž i mala su več spavali.Istuširala sam se i obukla spavačicu.Pridružila sam se sinu pred televizorom.Sjela sam pored njega na trosed ali nisam gledala u ekran. Zbog popitog alkohola na slavju, ja sam imala samu jednu želju, a ta je bila dobra jebačina. Ujednom trenu dok sam žalila za kurcom nesvjesno sam legla i stavila svoju glavu u sinovo krilo.Osjetila sam nešto tvrdo tačno na mom licu.Trgla sam se i tek sada videla da se na teveju daje neki soft ero*ski film.Ništa nisam pomišljala več sam rukom stegla sinov kurac počela se njime igrati preko trenirke.Sin je počeo da uzdiše i ja sam ga pitala dali mu je lepo.

On je samo nešto mumlao i to me je ohrabrilo,pa sam rukom ušla unjegove gače i izvadila njegovu ka*u.Otvorila sam usta i usisala gl*vič. Uopšte nisam razmišljala da je to kara moga sina.Odjednom sam osjetila njegovu ruku na mojoj g**i kako mi povlači spavačicu na gore.Kad je uspio da je ukloni ruku je odmah zavukao medju moje noge ipočeo masirat moju dla**vicu.Bila je več sasvim mokra.Trnci su me probadali u stomaku,izpuštala sam krikove kao krmača.U ustima sinov k**ac a u p***i sinovi prsti.Nisam više izdržala,pa sam ustala i skinula spavačicu i sjela na sinov k**ac,te se počela nabijat.Boris mi je ljubio grudi i stezao gu*u.I kao da je strela udarila oba dvojica zajedno smo sv**ili.Tek kad sam se pribrala shvatila sam šta sam uradila.posramljeno i bez rječi sam se pokupila pobjegla ponovo pod tuš i onda na spavanje. Celu noč sam se prevrtala po krevetu i nikako nisam mogla shvatiti kako sam mogla to uraditi što če biti dalje.Ujutro dok su još svi spavali kuvala sam kafu došao je boris nečujno od pozadi i primio me za sise,ja sam mu mirno odmakla ruke i počela sa pridigm,kako to nije dobro da se to nesme blablabla.On je kao razumio al je reko kako mu je bilo lepo i da opet želi se*s samnom.Nema ni najmanje šanse, odgovorila sam ja i on se stim primirio.Ali na večer sve se ponovilo.I opet sam ja počela.I sledečeg jutra opet isto.On bi još,ja neču.I tako nismo s**sali do sledečeg petka kad je meni opet počeo nedostajat k**ac.Moj sin je opet gledao televiziju a muž i Jasmina su več spavali a meni bubri u p**ki pa odlučim da se opet poje**m sa svojim sinom.Ali šok,kad sam ga počela dirat on me odgurno rekavši,ništa od toga.Ja sam ga posramljeno pitala, a zašto.
A on odgovori,jer se je**mo samo tada kad to tebi odgovara,a kad bi ja zaželio ti kažeš da se to nesme i da to nije uredu da je to incest e pa nečemo tako.Odsad čemo se je**t kad ja hoču igde hoču i kako hoču.Ili tako ili ništa.


Odluči!Ja sam stajala ispred njega i ,ne smogavši ni reči.Ali mi se pi**a smočila kao da si otvorio slavinu i jedva sam još stajala.Nisam ga gledala u oči jer sam se ga u tom momentu bojala nego sam gledala u pod.Tad on ljutito upita jesi odlučilal? Ja sam u tom trenu sa nekim jezivim strahom odgovorila, slušam te sine.Skidaj se! Skinula sam spavačicui tako gola stajala ispred njega.On mi naredi da se polako okrečem,kad sam opet bila licem prema njemu kaže stani!Stala sam i sad on krene oko mene i gleda me kao neki oficir.Onda kaže da ujutro moram obriti pi**u i da je moram svakog dana imati urednu.Tada izvadi karu i naredi mi da kleknem i da mu ljubim samo gl**ič.

Dok sam mu ljubila vrh kare uhvatio me za kosu i odjednom mi za bio celog u usta.Mazi si pi*u mi kaže i ja sam odmah desnom rukom počela d**at svoj klit a jednim prstom sam ušla u svoj kan*lčič.Odjednom me gurne na fotelju tako da sam bila četveronožke kao neka kuja izložena njegovom pogledu i to me tako raz**lilo da sam počela sv**avati kao luda. Sin,moj gazda počeo me l*zat po g*** i polako išao jezikom prema a**lnom otvoru.Kad sam osjetla njegov jezik na samom otvoru u glavi mi se pomutilo i tako jako sam svr**la da sam se čak i malo po**škila.N isam znala da može žena tako jako svr**vat.I dok se još nisam oporavila od silnog orga**a moj dragi sin mi utera svoju ku***nu u č*ar.Jao kako me zabolelo,skoknula sam kao da me neko nožem ubo.Počela sam vikat,da je glup ko magarac,a on se samo smijao.Ja sam samo kazala nikad više i ljutito otišla na spavanje.Ali u jutro sam prvo izbr**ala pi**u

Izvor: (ispovijesti.com)

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...