utorak, 27. veljače 2018.

TUŽAN DAN ZA SRBIJU: U Beogradu jutros preminuo poznati…
BEOGRAD – Srpski košarkaški trener, Vladimir Dado Arnautović preminuo je jutros u 43. godini života poslije kratke i teške bolesti. Mladi stučnjak je prije manje od dva mjeseca saznao da boluje od opake bolesti i morao je da napusti rumunski Asesoft u kome je proveo posljednjih 13 godina.

“Posljednja vijest koja je stigla je dramatično uzdrmala sve u klubu. Saznali smo da se naš stručnjak teško razbolio i da je trenutno u Beogradu gdje vodi tešku borbu protiv opake bolesti. Svi u klubu smo zatečeni i pogođeni novonastalom situacijom. Radi se o čovjeku koji je ugradio 13 godina u Asesoft, devet kao trener i četiri kao igrač. Prije mjesec dana otišao je u Beograd na ljekarske preglede i ustanovljeno je da boluje od teške bolesti. Malo je reći da smo svi zatečeni i veoma pogođeni situacijom sa našim prvim trenerom i u ovoj situaciji teško da smo skoncentrisani na košarku, sve naše misli i želje usmjerene su ka njegovom ozdravljenju i oporavku“, naveo je tada njegov saradnik Saša Ocokoljić.


Dado Arnautović je sa rumunskim Asesoftom osvojio osam titula prvaka države, tri nacionalna kupa i super kup.

(Kurir)

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...