ponedjeljak, 26. veljače 2018.

ON LIJEČI SVE BOLESTI POGLEDOM: Može i da se zatrudni od njegovog pogleda, ljudi stoje u REDOVIMA




Zahvaljujući njegovom pogledu usvojena ćerka pronašla je prave roditelje, žena je prodisala, muškarac se oporavio nakon uspešne transplantacije koštane srži.

Na stotine hiljada očajnih ljudi, najviše Amerikanaca, svake godine plaća Josipu Grbavcu-Braci (47) iz Zagreba da bi gledao u njih i ćutao.

Braco je stekao sledbenike širom sveta, a njegov jedan pogled košta 8 dolara. Onima koji prisustvuju sesijama nije dozvoljeno da mu se približe. On jednostavno ne razgovara ni sa kim.

On navodno ne zarađuje novac na svom radu i ne izjašnjava se kao iscelitelj, niti garantuje pomoć i izlečenje. Nije najjasnije kako njegova magija deluje, da li se ljudima ostvari želja koju zamisle ili on on širi energiju koja pospešuje opšte dobro i blagostanje za one koji uhvate njegov pogled.



Čuda koja mu se pripisuju do sada su raznolika. Usvojena ćerka pronašla je prave roditelje, žena je rešila probleme s disanjem, muškarac se oporavio nakon uspešne transplantacije koštane srži. A ženama je pomagao kada su imale probleme sa jajnicima, lečio ih nakon čega su ostajale u drugom stanju.

Jedno od neobičnijih lečenja bilo je kada su zbog Bracinog pogleda jednoj gospođi doslovno eksplodirali jajnici, što joj je pomoglo da pobedi svoju bolest.

Pogledajte video:







Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...