ponedjeljak, 26. veljače 2018.

NEVIĐENI HOROR: OTAC PUNIH SEDAM GODINA SILOVAO SINA (14), PA MU PRIJETIO DA ĆE GA UBITI SJEKIROM AKO NEKOM KAŽE!

D. P. (65) uhapšen je zbog sumnje da je punih sedam godina silovao sina D. P. (14) u selu Ribari kod Jagodine.

Nasilnik je uglavnom pijan uz prijetnje nasrtao na mališana i iživljavao se nad njim, a horor je otkriven nakon što se dječak požalio komšinici. Prema riječima izvora Telegrafa iz istrage, pakao maloljetnog dječaka počeo je kada je krenuo u prvi razred.

– Mališan se 2011. godine vratio iz škole, a otac ga je spopao čim je ušao u svoju sobu. D. P. je bio pijan i odmah je krenuo za sinom. Ušao je kod njega i naredio mu da legne na krevet. Potom ga je dodirivao po tijelu i skinuo u mu pantalone. Dječak je vrištao i preklinjao oca da ga ne zlostavlja, ali bezuspješno. Monstrum je udario mališana, a onda se zvjerski iživljavao nad njim – kaže izvor i dodaje da je otac otad zlostavljao sina kad god bi malo popio, preteći da nikom ne smije da kaže šta njih dvojica rade između četiri zida. Nasilnik je u augustu prošle godine prebio dječaka, a potom ga više puta silovao.

– Preko odjeće mu je dodirivao polni organ, a D. P. je u jednom trenutku uspio da se izvuče i pobjegne. Međutim, otac ga je sustigao. Zaključao je vrata, ošamario sina i naredio mu da se skine. Iživljavao se nad njim, a dječak se, uplakan i nijem od bola nije pomjerao sa kreveta – tvrdi izvor.

Prema njegovim riječima, poslije svakog seksualnog zlostavljanja mališan je dobijao i batine.

– Gađao je nesretnog dječaka predmetima koji su mu bili nadohvat ruke, prijetio da će ga ubiti sjekirom i govorio mu da ne zaslužuje da živi. Prijetio je dječaku da će ga zaklati ukoliko bude nekom rekao za “njihovu tajnu” – dodaje izvor.

Za sve se saznalo nakon što je dječak skupio snagu i sve ispričao komšinici koja je slučaj odmah prijavila policiji.

Policija je uhapsila oca, a maloljetni D. P. je smješten u hraniteljsku porodicu.

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...