petak, 27. travnja 2018.

KRV PO CELOJ ULICI, HOROR U BEOGRADU: Jeziva nesreća u centru, ljudi ZGRANUTI! (FOTO)



Na mestu nesreće vidi se motor koji leži i koji je potpuno smrskan i dosta krvi

Jeziva nesreća odigrala se na uglu ulice Džordža Vašingtona!

Na mestu nesreće vidi se motor koji leži i koji je potpuno smrskan,dosta krvi, a pored njega je crveni Pežo 406.

Portparolka Hitne pomoći, Nada Macura, rekla nam je da je jedna muška osoba lakše povređena i da se trenutno nalazi u Urgentnom centru.

NIKAD NIJE TRPEO DA GA PONIŽAVAJU: Bizaran slučaj Dragana Mićića. Posle samo 48 dana dobio otkaz zbog fizičkog nasrtaja na vlasnika kluba (FOTO)
01 april 2018 Fudbal Budi prvi koji ćeš komentarisati ovaj članak!
Navikli smo na situaciju da domaći klubovi menjaju i po nekoliko trenera u toku sezone, ali ovaj slučaj je bizaran.

Naime, 30. decembra prošle godine, uprava fudbalskoh kluba Zvijezda 09, imenovala je Dragana Mićića za trenera njihovog seniorskog tima.

Već 18. februara, ista ta uprava na čelu sa vlasnikom etno sela Stanišić, objavila je da popularni Ćićmi više nije trener kluba i da ga je nasledio Miodrag Pantelić.

Ako računamo da u Bosni tokom januara ima mnogo više državnih praznika i neradnih dana od onih kada se radi, dolazimo do toga da je Mićić bio trener ovog kluba svega nekoliko nedelja.

Sećate se najpoznatijeg džokera u istoriji Zvezde?

Verovatno najbolji džoker u istoriji Crvene zvezde Dragan Mićić posvetio se trenerskom pozivu u Republici Srpskoj, ali budno prati dešavanja u Srbiji i u njegovim crveno-belima. Rasni strelac oduševljen je partijama kluba iz Ljutice Bogdana, ali i reprezentacije Srbije.

Ćićmi, kako su mu “delije” nadenule nadimak, iako je imao bezbroj važnih golova, kao najomiljeniji smatra onaj protiv Barselone u prijateljskoj utakmici odigranoj u Gibraltaru, pre dve decenije. Zvezdin Popaj je bio član i one generacije koja je u dvomeču osmine finala Kupa kupova poražena od velikih Katalonaca (1:3, 1:1).

– Igrao se onda drugačiji fudbal, ali moram da napomenem da je Zvezda imala tada kvalitetniji tim nego što je ovaj trenutni. Bratislav Živković, Zoran Jovičić, Perica Ognjenović, Goran Đorović, Zvonko Milojević… Sve državni reprezentativci, stvarno je to bila ekipa za poštovanje – kaže Mićić

Međutim, Ćićmi se nije snašao u današnjem fudbalskom okruženju.

“Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv Borisa Stanišića, predsjednika kluba i nadam se da ću opravdati očekivanja. Jasno mi je šta se od mene traži i da je naš cilj Premijer liga BiH, što je izazov za svakog trenera. Uz nekoliko kvalitetnih pojačanja možemo i da ostvarimo te zacrtane ciljeve”, rekao je Mićić na kraju decembra prošle godine.

Predsednik tima iz Etno Sela Stanišići najavio i nova pojačanja.
“Ostvarili smo saradnju sa Sent Poltenom i gotovo izvjesno da ćemo iz njihovih redova dovesti trojicu igrača, koji bi trebali praviti prevagu u odnosu na ostale ekipe u šampionatu, a u kontaktu smo sa nekoliko igrača koji su na korak od dolaska u naš klub”, kazao je Stanišić.

Pojačanja su i planirana, pa su tako u etno selo stigla četvorka iz Brazila. Samba u Stanišićima je bila već u najavi, kada je u februaru stiglo obaveštenje…

“Dragan Mićić nije više trener Zvijezde 09, a njega će na klupi kluba iz Etno sela “Stanišići” zamjeniti Miodrag Pantelić. Do promjene na mjestu šefa stručnog štaba je došlo zbog obaveza Dragana Mićića u stručnom štabu mlađih reprezentacija Srbije, koje nije mogao uskladiti sa vođenjem prvog tima Zvijezde 09, pa je uprava kluba munjevito reagovala i na njegovo mjesto imenovala bivšeg asa Vojvodine i Crvene Zvezde Miodraga Pantelića. U Etno selu “Stanišići” Miodrag Pantelić je radio kao trener omladinskog pogona, a u dosadašnjoj karijeri obavljao je i dužnost sportskog direktora Vojvodine”

Naravno, već kruže priče o pravom razlogu raskida ove saradnje. Smatra se da vlasnik kluba Zvijezda i nije vrsni poznavalac fudbala, ali da se voli mešati u taktiku i vođenje ekipe na terenu. To se nije svidelo Mćiću koji je već posle nekoliko treninga ušao u oštru raspravu sa vlasnikom kluba, dok je na narednom treningu pokušao i fizički da nasrne na njega, kada ga je ovaj nazvao “večitom nulom i džokerom”.

Prava istina se neće saznati, ali Dragan Mićič ostaje urbana legenda fudbalskog kluba Crvena zvezda.


izvor:temadana.info

Nema komentara:

Objavi komentar

I SAMO SAM CUO BLAGO STENJANJE…

Jedan dan se dogovorilo drustvo da pijemo, skupila se ekipa i vece je pocelo… ali da skratim, na kraju ostadosmo samo dve drugarice ...